torsdag den 4. januar 2018

Risotto med Ristede Svampe og Frisk Spinat




Vegetarisk risotto med masser af grøntsager. Hvis du erstatter smør og parmesan med veganske alternativer er opskriften endda vegansk.

Risotto med Ristede Svampe og Frisk Spinat til 2 personer


Ingredienser:

3 gulerødder, små tern
½ løg, finthakket
1 tsk. olie
1 tsk. smør
150 g. risottoris (aborioris)
½ liter grønsagsbouillon
salt og peber

300 g. svampe, skiver
½ spsk. olie
100 g. frisk spinat, skyldet og groft hakket
1 spsk. smør
25 g. revet parmesanost

Fremgangsmåde:

1. Svits skalotteløg i olie og smør til det bliver blankt.

2. Tilsæt gulerødder og ris og svits til risene bliver klare.

3. Tilsæt lidt bouillon og kog under jævnlig omrøring til bouillonen cremet. Gentag i ca. 20 min til risene er møre.

4. Steg svampene i olie til de er sprøde og gyldne.

5. Tilsæt spinat, smør og parmesanost til risene og varm igennem. Smag til med salt og peber og vend svampene i.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar