torsdag den 8. februar 2018

Rugbrød med Roastbeef og Sellerisalat




Der er mange måder at snige grøntsager i madpakken. Denne opskrift er nok mest til de voksne, men sellerisalaten smager mildt og dejligt på roastbeef eller skinke, og gør madpakken lidt mindre hverdagsagtig.

Rugbrød med Roastbeef og Sellerisalat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. knoldselleri, skrællet og revet groft
1 tsk. sennep
½ dl. creme fraiche
1 spsk. finthakket estragon eller salvie (eller persille)
salt og peber

4 skiver rugbrød
4-8 skiver roastbeef (eller skinke)

Fremgangsmåde:

1. Rør knoldselleri sammen med sennep, creme fraiche og estragon. Krydr med salt og peber.

2. Anret rugbrød med roastbeef og en stor klat sellerisalat eller pak tingene enkeltvis i en plastikboks, så maden kan samles, når den skal spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar