tirsdag den 3. juli 2018

Frokostsalat med Pasta, Varmrøget Laks og Grønt




Frokost er noget helt andet, hvis man har taget sig tid til at lave noget lidt ekstra lækkert. Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing.




Frokostsalat med Pasta, Varmrøget Laks og Grønt til 2 personer


Ingredienser:

100 g. suppenudler
125 g. varmrøget laks
1 hjertesalat (snittet)
2 store gulerødder (revne)
½ agurk (tern)
1 dl. edamamebønner
1 rød grape (fileter)
½ potte dild (snittet)
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. olivenolie
½ citron (saft)
1 tsk. flydende honning
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog nudlerne i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl straks nudlerne i koldt vand. Dryp af.

2. Anret pasta, salat, gulerod, agurk, edamamebønner, grape og dild i 2 plastbøtter eller skåle. Drys sesam over.

3. Rør en dressing af olivenolie, citronsaft og honning og smag til med salt og peber. Hæld over lige før servering. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar