søndag den 28. april 2013

Sandwich med Torskerognsalat




Hvis man holder øje med reklameaviserne, så fås torskerogn meget billigt. Dertil er det sundt, så der er ingen grund til ikke at lade det indgå i frokosten. Denne sandwich er lavet til hjemmespisning. Jeg er jo lockout'ed. Men den kan sagens lægges mellem uristede skiver brød og medbringes på madpakken. Torskerognsalaten er ikke børnevenlig i denne version, men ved at skifte lidt ud i ingredienserne kan den sagtens blive det. 

Sandwich med Torskerognsalat til 3 personer


Ingredienser:

6 skiver groft sandwichbrød
Salatblade

1 dåse torskerogn
3 tsk. citronsaft
1 dl. Cheasy Fraiche
2 tsk. kapers
2 forårsløg
½ potte purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rør torskerognen sammen med citron, Cheasy Fraiche, kapers, fintsnittet forårsløg, klippet purløg, salt og peber.

2. Anret torskerognsalat og salatblade på 3 skiver ristet brød og læg de resterende skiver brød over.

ProPoints: 6 points per person



1 kommentar: